Kuchnia & Grill menu 2024.
Menu weekendowe stałe. Nie obejmuje sezonowych dań specjalnych
BAR MENU 2024
karta alkoholi wysokoprocentowych oraz drinków poniżej
Drinki & koktajle MENU
Oferta drinków sezonowych dostępna na obiekcie u obsługi baru
Zamówienia ciast i Tortów na imprezy zorganizowane
Zamawianie Ciast i Tortów na imprezy organizowane na terenie Rogate Ranczo
Ciasta i torty na imprezy zorganizowane można zamówić u nas lub w dowolnie wybranej przez siebie cukierni.
- Zamawianie ciast bezpośrednio u nas:
Współpracujemy z Cukiernia Róża z Czernichowa https://www.cukierniaroza.pl/ Torty można wybrać tu: https://www.cukierniaroza.pl/nasze-produkty/torty/
Wielkość tortu oraz ilość zamówionych ciast dostosowujemy do ilości zaproszonych osób wg przelicznika:.
Około 1,5 kg ciasta / 10 osób (chrzciny i komunie) Około 2 kg ciasta / 10 osób (wesela) Około 1,5 kg tortu / 10 osób Nie musisz się o nic martwić – ciasta przyjadą do nas bezpośrednio z cukierni samochodem chłodnią i będą przechowywane w naszych lodówkach aż do momentu podania na stoły.
Ciasta i tort doliczymy do Twojego rachunku a zapłacisz za nie podczas końcowego rozliczenia.
Pamiętaj ! nie zamawiaj tortów bezpośrednio w cukierni ponieważ będą traktowane jak zamówione INDYWIDUALNIE
CENY
- Torty od około 80 zł- 100 zł za kilogram (około 12 -14zł osoba) cena tortu będzie różnić się w zależności od dekoracji, smaku i oczywiście wagi. Cukiernia wykonuje również torty na specjalne życzenie wg przesłanych wzorów. ceny ustalane indywidualnie.
- Ciasta mix 42 zł kilogram (około 6 zł /osoba)
- dostarczanie ciast we własnym zakresie:
- Ciasta muszą być zakupione w cukierni a do wglądu przedstawiony paragon zakupu.
- Nie ma możliwości wniesienia do naszej restauracji ciast i tortów wykonanych w warunkach domowych
- Ciasta muszą być pokrojone.
- Wymagane jest podpisanie „oświadczenie za wniesiony towar”
Ceny za serwis
- W przypadku wnoszenia swoich ciast, pobierana jest opłata 5,-/os.
- W przypadku wnoszenia swojego tortu 5,-/os.
- Jeśli goście przynoszą własne ciasto i tort, w takim przypadku opłata wynosi 8,-/os.
Powyższa cena obejmuje przechowywanie tortu/ciasta w warunkach chłodniczych aż do momentu podania na stoły, serwis (talerzyki, łyżeczki widelczyki) oraz podanie do stolików